Yπουργείο Ναυτιλίας: Fake news τα περί «ελληνοτουρκικών περιπολιών» στο Αιγαίο

Yπουργείο Ναυτιλίας: Fake news τα περί «ελληνοτουρκικών περιπολιών» στο Αιγαίο

Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου για δήθεν κοινές ελληνοτουρκικές περιπολίες στο Αιγαίο, τονίζει το υπουργείο

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καμία σχέση με την πραγματικότητα δεν έχουν τα δημοσιεύματα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου για δήθεν κοινές ελληνοτουρκικές περιπολίες στο Αιγαίο, τονίζει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Παράλληλα, αναφέρεται σε όσα συμφωνήθηκαν στην Αγκυρα κατά τις συναντήσεις του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Χρήστου Στυλιανίδη με τον Τούρκο υπουργό Εσωτερικών Αλί Γερλίκαγια.

Τι συμφωνήθηκε

Οπως επισημαίνεται, συμφωνήθηκε η ενίσχυση της συνεργασίας των δύο χωρών και αποφασίστηκε ότι Ελλάδα και Τουρκία θα συνεργαστούν για την κοινή καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης και της λαθρεμπορίας μεταναστών.

Κατά τις συναντήσεις των δύο υπουργών και των αντιπροσωπιών τους αξιολογήθηκαν παράλληλα οι τρόποι ενίσχυσης της συνεργασίας και κυρίως της επικοινωνίας του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής με την τουρκική Ακτοφυλακή επί του πεδίου ώστε να γίνει αποτελεσματική η αντιμετώπιση του προβλήματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή