Το χρονοδιάγραμμα των ελληνοτουρκικών επαφών μέχρι τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν

Το χρονοδιάγραμμα των ελληνοτουρκικών επαφών μέχρι τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν

Την ατζέντα των ελληνοτουρκικών επαφών με χρονικό ορίζοντα την πραγματοποίηση συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία μέσα στην άνοιξη, γνωστοποιεί το υπουργείο Εξωτερικών

30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ατζέντα των ελληνοτουρκικών επαφών με χρονικό ορίζοντα την πραγματοποίηση συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Τουρκία μέσα στην άνοιξη, γνωστοποιεί το υπουργείο Εξωτερικών.

Ειδικότερα, στις 2 Φεβρουαρίου αναμένεται επίσκεψη του υφυπουργού Εξωτερικών, Κώστα Φραγκογιάννη, στην Κωνσταντινούπολη. Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα δοθεί έμφαση στην τόνωση της θετικής ατζέντας και θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις με επιχειρηματίες. 

Στις 11 Μαρτίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, με επικεφαλής της ελληνικής πλευράς την υφυπουργό Εξωτερικών, Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, ενόψει της συνάντησης Μητσοτάκη – Ερντογάν που αναμένεται να προγραμματιστεί για τον Απρίλιο ή τον Μάιο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή