Μια ωραία τελετουργία ας ξεκινήσει: φορέστε ποδιά, μπείτε στην κουζίνα και δοκιμάστε τις δυνάμεις σας στο δημιουργικό πεδίο της ζαχαροπλαστικής. Τα γλυκά που σας προτείνουμε είναι εύκολα, απλά, με λίγα υλικά και χωρίς πιθανότητα αποτυχίας… Για τους πιστούς της σοκολάτας, το δίχρωμο μπράουνι με κρέμα τυριού και σοκολάτα και η πλούσια σοκολατόπιτα υπόσχονται μοναδικές συγκινήσεις.
Το μωσαϊκό είναι γλυκό πασπαρτού με φαν από όλες τις ηλικίες, ενώ η μους σοκολάτα είναι ένα κομψό γλύκισμα για να κακομάθετε τους εαυτούς σας.
Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο, το διαφορετικό γαλακτομπούρεκο, με κρέμα μελιού και ζύμη κουρού, θα είναι μια υπέροχη έκπληξη, το ίδιο και η εύκολη πάστα φλόρα, που θυμίζει galette, και είναι ιδανική για τον απογευματινό καφέ. Συνταγές νόστιμες, με την υπογραφή του αγαπημένου μας ζαχαροπλάστη.
Μην το χάσετε! Κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή 5/4 με την Καθημερινή.