Γαστρονόμος: Δροσερό Ταμπουλέ από τον Χριστόφορο Πέσκια (βίντεο)

Γαστρονόμος: Δροσερό Ταμπουλέ από τον Χριστόφορο Πέσκια (βίντεο)

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χορταστικό, δροσερό, ξινούτσικο, ελαφρύ, πεντανόστιμο, το ταμπουλέ είναι ένα έξοχο σαλατογεύμα για τις ζεστές μέρες. Δείτε το βίντεο για να μάθετε να φτιάχνετε την αυθεντική συνταγή, με τα πολλά μυρωδικά και το λίγο πλιγούρι.

Οδηγίες και μυστικά μάς δίνει ο σπουδαίος σεφ Χριστόφορος Πέσκιας. Για ένα πιο πλούσιο γεύμα, σερβίρετε το ταμπουλέ πλάι σε ψητά κρεατικά, ψάρια ή θαλασσινά της αρεσκείας σας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή