Γαστρονόμος: Τα τέλεια brownies βήμα βήμα (βίντεο)

Γαστρονόμος: Τα τέλεια brownies βήμα βήμα (βίντεο)

Κλείστε τα μάτια και ακούστε... τη σοκολάτα που κόβεται με το μαχαίρι, τα φυστίκια που σπάνε

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα brownies έχουν γεύση. Έχουν και μυρωδιά φυσικά. Όμως έχουν και ήχο και μιλούν κατευθείαν στην ψυχή μας. Στο νέο βίντεο του Γαστρονόμου τα brownies ακούγονται!

Δυναμώστε τον ήχο και αφεθείτε στην πιο απίθανα χαλαρωτική εμπειρία όλης της εβδομάδας σας. Κλείστε τα μάτια και ακούστε, απλά ακούστε… τη σοκολάτα που κόβεται με το μαχαίρι, τα αυγά που πέφτουν, τα φυστίκια που σπάνε. Χωρίς λόγια, χωρίς σπικάζ, χωρίς μουσική, κυλάει σχεδόν σε κανονικό χρόνο και μας καλεί να μπούμε στην κουζίνα και να ακολουθήσουμε τα βήματα της γλυκιάς χορογραφίας.. 

Πρόκειται για το δεύτερο βίντεο στη νέα σειρά των ASMR βίντεο ζαχαροπλαστικής που έφτιαξε ο Γαστρονόμος και που αποτελούν τη γιόγκα των μαγειρικών βίντεο.

Ο σεφ ζαχαροπλαστικής Σπύρος Πεδιαδιτάκης (γνωστός από τη θητεία του στο εστιατόριο Σπονδή, αλλά και από το ζαχαροπλαστείο Ourse στη Γλυφάδα, όπου επιμελείται τα γλυκά) μάς δείχνει πώς θα φτιάξουμε τα καλύτερα brownies της ζωής μας, ένα αμαρτωλά ζουμερό, φουλ σοκολατένιο μπράουνι.

Τη μαλακή υφή του διακόπτουν τα τραγανά, καβουρδισμένα, αλμυρά φυστίκια peanuts και το κραμπλ στην επιφάνεια, μια μπισκοτένια θρυπτή ζύμη. Αυτή η αλμυρή νότα από τα φυστίκια είναι που τονίζει ακόμα περισσότερο τη γλυκιά σοκολατένια γεύση του μπράουνι και επιτείνει την απόλαυση. 

Δείτε αναλυτικά τη συνταγή εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή