Γαστρονόμος: Τα κρυμμένα φαγάδικα της Αθήνας

Γαστρονόμος: Τα κρυμμένα φαγάδικα της Αθήνας

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ταράτσες και ορόφους, μέσα σε στοές, πίσω από μυστήριες πόρτες, δίπλα σε πάγκους του ψαρά… Σε σημεία που δεν βάζει ο νους εξελίσσονται μικρές φαγητικές περιπέτειες με εξαιρετικό ενδιαφέρον. Σας προσκαλούμε σε ανακαλύψεις που… έχουν τη φάση τους!

Στη Βαρβάκειο για φρέσκα ψάρια, κρέας και… σούσι

Αν δεν έχετε φάει σούσι από μάγειρα που κρατάει πετονιά κι έχει τα πόδια βουτηγμένα στη θάλασσα, τότε δεν έχετε φάει φρεσκότερο από αυτό! Οι σούσι μάστερς στα Hasapika απολεπίζουν, ξεντεριάζουν, φιλετάρουν, απομακρύνουν με τα τσιμπιδάκια τα ψιλά κόκαλα, κάνουν φύλλο και φτερό ψαράκια κατευθείαν από την πηγή. Το σκηνικό όπου είναι τοποθετημένος ο πάγκος τους είναι πέρα για πέρα αυθεντικό. Βρίσκεται μέσα στη Βαρβάκειο Αγορά, κάτι που τους δίνει άμεση πρόσβαση σε άφθονη πρώτη ύλη, για να έχουν να διαλέγουν. Έξοχο σούσι, σασίμι, νιγκίρι, όλα με ψάρια και θαλασσινά ημέρας, σερβιρισμένα περίτεχνα πάνω σε βουναλάκια πάγου στα καπάκια από τα φελιζόλ. Και όλα αυτά στην καρδιά της αγοράς των Αθηνών. Σερβίρουν και ψαρόσουπα.

Φιλοποίμενος 4, Βαρβάκειος Αγορά, Ομόνοια, Τ/216-07.07.026, καθημερινά 12.00-17.00, Κυριακή κλειστά. Σασίμι και νιγκίρι από 3€/τμχ, και inside out roll από 6€/4τμχ.

Διαβάστε όλα τα κρυμμένα φαγάδικα της Αθήνας στο Gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή