Γαστρονόμος: Πώς η Παλιά Αθήνα έγινε το αγαπημένο εστιατόριο της Θεσσαλονίκης

Γαστρονόμος: Πώς η Παλιά Αθήνα έγινε το αγαπημένο εστιατόριο της Θεσσαλονίκης

Ο Μανώλης Γεωργακάκης αφηγείται την ιστορία πίσω από το κουτούκι-τρατορία που αγαπάνε όλοι οι καλοφαγάδες της Θεσσαλονίκης. Και της Αθήνας.

27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πιάσε όποιον Θεσσαλονικιό καλοφαγά θέλεις και ρώτα πού πρέπει να φας οπωσδήποτε στην πόλη. Εννιά στους δέκα θα σου πουν για την Παλιά Αθήνα.

Εκεί πηγαίνουν οι γνωστοί σεφ όταν αποφασίζουν να βγουν για φαγητό, το ίδιο και παλιοί ρετσινάδες, οι διαβασμένοι σομελιέ, οι παραδοσιακοί που εκτιμούν το καλό παϊδάκι.

Στο υπόγειο μιας πολυκατοικίας στην προσφυγική Τούμπα βρίσκεται το μαγαζί, ταβέρνα και κουτούκι και τρατορία μαζί, μια κατηγορία από μόνη της είναι η Παλιά Αθήνα. 

Διαβάστε περισσότερα στο Gastronomos.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή