Γαστρονόμος: Hasapika – Ένα σουσάδικο μέσα στην κρεαταγορά

Γαστρονόμος: Hasapika – Ένα σουσάδικο μέσα στην κρεαταγορά

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ωμά κυδώνια και στρείδια. Λαβράκι και συναγρίδα νιγκίρι. Μυλοκόπι και τσιπούρα σασίμι. California rolls με φρέσκο ελληνικό μπλε καβούρι. Όλα σερβιρισμένα πάνω στον πάγο. Όλα στο σουσάδικο που άνοιξε πρόσφατα εντός της Κεντρικής Αγοράς της Αθήνας.

Μετά από αρκετά χρόνια προσπάθειας, δύο αδέλφια, ο Σπύρος και ο Μάριος Μπακογιάννης, παρέα με τον φίλο τους Γιάννη Δριβάκη, έκαναν πραγματικότητα αυτό που είχαν οραματιστεί και έστησαν μέσα στο «στομάχι» της Αθήνας ένα νέο γαστρονομικό εγχείρημα. Στον διάδρομο της Αριστογείτονος, πλάι στα τσιγκέλια και τους εμπόρους που διαλαλούν, δημιούργησαν το sushi bar με το οξύμωρο όνομα Hasapika. Από νωρίς το μεσημέρι τουρίστες και ντόπιοι κάνουν στάση εκεί για να δοκιμάσουν τα φρέσκα της ημέρας μέσα στη φασαριόζικη ατμόσφαιρα της αγοράς.

Διαβάστε περισσότερα στο Gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή