Οι βόλτες στην παλιά και τη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης, οι καινούργιοι φίλοι, οι παλιοί γνωστοί και οι γεύσεις της πόλης που δεν ξεχνιούνται με τίποτα.
Πέρασα φέτος τις γιορτές στη Θεσσαλονίκη. Ατέλειωτες βόλτες στην πρωτεύουσα του βορρά, με τον Βαρδάρη να με ξεμαλλιάζει και με τα ροζ δειλινά στην προκυμαία να με ξεμυαλίζουν. Μου λείπουν ήδη οι αυτοσχέδιες παρέες που δημιουργήσαμε «στο μπαμ» ένα μάτσο άγνωστοι που πάντα καταλήγαμε γνωστοί γνωστών. Όπως μου λείπουν και οι παρακάτω γεύσεις. Ακολουθούν, με εντελώς τυχαία σειρά.
Πρωινός εσπρέσο στο Tom Dixon
Καθισμένη σε μια αυθεντική, αφράτη Wingback καρέκλα, έπαιρνα πρωινό εσπρέσο με παχύ καϊμάκι στον βιωματικό, εκθεσιακό χώρο του Άγγλου βιομηχανικού σχεδιαστή Tom Dixon. Καύσιμο που με πυροδοτούσε για ατέλειωτες βόλτες.
Tom Dixon: Χρυσοστόμου Σμύρνης 6, Τ/2310-22.90.90
Διαβάστε περισσότερα στο gastronomos.gr