Τα σιροπιαστά από το Κοσμικόν τα ξεκίνησα πριν καν βγάλω την πιπίλα! Θα έχω καταναλώσει τόνους από δαύτα: μπακλαβάδες, γαλακτομπούρεκα και κανταΐφια. Τα ξέρω απ’ έξω κι ανακατωτά. Ολόφρεσκα, σωστά βουτυρωμένα, όσο πρέπει ψημένα, με σιρόπια έμπειρα δεμένα. Οι παλιές καραβάνες τα γνωρίζουν καλά και ξεχωρίζουν αυτόν τον μπακλαβά που ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να είναι ο ωραιότερος της ζωής μου. Έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε αμυγδάλου και καρυδιού. Ν.Μ.
Λεωφ. Ιωνίας 104, Άγιος Νικόλαος, Τ/ 210-86.49.124, Αγ. Αλεξάνδρου 102, Παλαιό Φάληρο, Τ/ 210-98.11.677, Χαλανδρίου 34, Αγία Παρασκευή, Τ/ 210-60.86.337
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο