Οι 10 μπακλαβάδες της Αθήνας που τρώμε μέχρι τελικής πτώσεως

Οι 10 μπακλαβάδες της Αθήνας που τρώμε μέχρι τελικής πτώσεως

Η ουσία είναι μία και ο μπακλαβάς γωνία. Τους δοκιμάσαμε όλους και να τα αποτελέσματα

28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα σιροπιαστά από το Κοσμικόν τα ξεκίνησα πριν καν βγάλω την πιπίλα! Θα έχω καταναλώσει τόνους από δαύτα: μπακλαβάδες, γαλακτομπούρεκα και κανταΐφια. Τα ξέρω απ’ έξω κι ανακατωτά. Ολόφρεσκα, σωστά βουτυρωμένα, όσο πρέπει ψημένα, με σιρόπια έμπειρα δεμένα. Οι παλιές καραβάνες τα γνωρίζουν καλά και ξεχωρίζουν αυτόν τον μπακλαβά που ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να είναι ο ωραιότερος της ζωής μου. Έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε αμυγδάλου και καρυδιού. Ν.Μ.

Λεωφ. Ιωνίας 104, Άγιος Νικόλαος, Τ/ 210-86.49.124, Αγ. Αλεξάνδρου 102, Παλαιό Φάληρο, Τ/ 210-98.11.677, Χαλανδρίου 34, Αγία Παρασκευή, Τ/ 210-60.86.337

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή