Μαρούλι με κάππαρη, πιπεριές τουρσί και λεμονάτη σος με ρίγανη

Μαρούλι με κάππαρη, πιπεριές τουρσί και λεμονάτη σος με ρίγανη

Μια εύκολη αλλά πολύ γευστική και δροσερή σαλάτα μαρούλι με κάππαρη, πιπεριές τουρσί και λεμονάτη σος για να συνοδεύσετε το πασχαλινό σας γεύμα

24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαδικασία

  1. Για την σαλάτα με μαρούλι κάππαρη, πιπεριές τουρσί και λεμονάτη σος ανακατεύουμε σε μια σαλατιέρα όλα τα υλικά για τη σαλάτα.
  2. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε με ένα κουτάλι ή με το σύρμα την πάστα ελιάς, το λεμόνι, το ξίδι, το λάδι και τη ρίγανη μέχρι να αναμειχθούν.
  3. Προσθέτουμε τα ασπράδια (αν βάλουμε) και ανακατεύουμε απαλά.
  4. Περιχύνουμε με τη σάλτσα τη σαλάτα και σερβίρουμε την σαλάτα με μαρούλι κάππαρη, πιπεριές τουρσί και λεμονάτη σος.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή