Το γαλακτομπούρεκο του Στέλιου Παρλιάρου

Το γαλακτομπούρεκο του Στέλιου Παρλιάρου

Το μυστικό της νοστιμιάς στο γαλακτομπούρεκο του Στέλιου Παρλιάρου είναι ότι στην κρέμα δεν βάζει σιμιγδάλι. Είναι μια πλούσια, λεία και απαλή κρέμα πατισερί

22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαδικασία

Σιρόπι

  1. Για το σιρόπι του γαλακτομπούρεκου, βράζουμε όλα τα υλικά μαζί για 4 λεπτά, μετρώντας τον χρόνο από όταν αρχίσει ο βρασμός. Αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει.

Κρέμα

  1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με την κρέμα γάλακτος, τη μισή ζάχαρη και το ξύσμα λεμονιού και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά. Παράλληλα, ανακατεύουμε σε ένα μπολ με το σύρμα την υπόλοιπη ζάχαρη με το κορν φλάουρ και τους κρόκους.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή