Διαδικασία
Σιρόπι
- Για το σιρόπι του γαλακτομπούρεκου, βράζουμε όλα τα υλικά μαζί για 4 λεπτά, μετρώντας τον χρόνο από όταν αρχίσει ο βρασμός. Αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει.
Κρέμα
- Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με την κρέμα γάλακτος, τη μισή ζάχαρη και το ξύσμα λεμονιού και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά. Παράλληλα, ανακατεύουμε σε ένα μπολ με το σύρμα την υπόλοιπη ζάχαρη με το κορν φλάουρ και τους κρόκους.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο