Ο Λευτέρης Λαζάρου μας δείχνει βήμα βήμα πως να φτιάξουμε σαρδέλες στον φούρνο με μαντζουράνα.
Διαδικασία
- Πλένουμε καλά τις σαρδέλες σε τρεχούμενο νερό και τις αφήνουμε να στραγγίξουν.
- Για το ψήσιμο των σαρδελών, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
- Σε ένα μέτριο ταψάκι (30×40 εκ.) ρίχνουμε το λάδι, τον ζωμό λαχανικών και σταδιακά τον χυμό λεμονιού, δοκιμάζοντας για να δούμε πόσο ξινό θέλουμε το ζουμάκι του φαγητού.
- Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε τα υγρά με ένα πιρούνι και προσθέτουμε την ντομάτα και τη μαντζουράνα.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο