Σαρδέλες στον φούρνο με μαντζουράνα από τον Λευτέρη Λαζάρου

Σαρδέλες στον φούρνο με μαντζουράνα από τον Λευτέρη Λαζάρου

Ο Λευτέρης Λαζάρου απογειώνει τις σαρδέλες ψήνοντας τες με μαντζουράνα και φρέσκια ντομάτα στον φούρνο. Ζουμερό αποτέλεσμα, πλούσια νοστιμιά!

25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Λευτέρης Λαζάρου μας δείχνει βήμα βήμα πως να φτιάξουμε σαρδέλες στον φούρνο με μαντζουράνα.

Σαρδέλες στον φούρνο με μαντζουράνα από τον Λευτέρη Λαζάρου-1

Διαδικασία

  1. Πλένουμε καλά τις σαρδέλες σε τρεχούμενο νερό και τις αφήνουμε να στραγγίξουν.
  2. Για το ψήσιμο των σαρδελών, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
  3. Σε ένα μέτριο ταψάκι (30×40 εκ.) ρίχνουμε το λάδι, τον ζωμό λαχανικών και σταδιακά τον χυμό λεμονιού, δοκιμάζοντας για να δούμε πόσο ξινό θέλουμε το ζουμάκι του φαγητού.
  4. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε τα υγρά με ένα πιρούνι και προσθέτουμε την ντομάτα και τη μαντζουράνα.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή