Ζυμαρικά paccheri με πεπερόνι και λεμόνι

Η αγαπημένη συνταγή της Δωροθέας, τα pacceri με πιπεριές και λεμόνι είναι προδημοσίευση από το μεγάλο αφιέρωμα του Γαστρονόμου στη Ρώμη. Το Σάββατο εκτάκτως με την Καθημερινή.

23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δείτε πώς φτιάχνουμε τα ζυμαρικά paccheri με πεπερόνι και λεμόνι βήμα βήμα:

Ξεκινάμε να προθερμαίνουμε το γκριλ του φούρνου στην υψηλότερη θερμοκρασία. Βάζουμε τις πιπεριές στη σχάρα και τις ψήνουμε γυρίζοντάς τες τακτικά, μέχρι να μαλακώσουν και να μαυρίσει η φλούδα τους.

Τις ξεφουρνίζουμε και αμέσως τις κλείνουμε μέσα σε σακούλες τροφίμων ή σε δοχείο με καπάκι.

Τις αφήνουμε έτσι για 2-3 λεπτά να ιδρώσουν, τις βγάζουμε και τις ξεφλουδίζουμε (ξεφλουδίζονται πολύ εύκολα).

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT