Μαρμελάδα ροδάκινο χωρίς ζάχαρη

Όσο βρίσκουμε ακόμα ροδάκινα ετοιμάζουμε τις μαρμελάδες του χειμώνα. Σε αυτήν μάλιστα δεν βάζουμε ζάχαρη, αλλά λίγο μόνο μέλι

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: Για 1 μεγάλο βάζo

– 700 γρ. ροδάκινα ώριμα (καθαρό βάρος), καθαρισμένα από τα κουκούτσια και τη φλούδα και κομμένα σε κομμάτια
– 120 γρ. (λίγο λιγότερο από 1/2 κούπα) μέλι
– 1/2 λοβός βανίλιας, προαιρετικά (ξύνουμε το εσωτερικό του με τη λάμα του μαχαιριού για να πάρουμε τα σποράκια)
– 1 κουτ. σούπας χυμός λεμονιού

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT