Μπουγάτσα με τυρί

Μπορεί η γλυκιά εκδοχή της μπουγάτσας να είναι πιο συνηθισμένη, όμως, γίνεται και με τυρί, και ξεχωρίζει για τη νοστιμιά της. Εδώ χρησιμοποιούμε τυρί φέτα σε συνδυασμό με γραβιέρα

14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Τεμάχια: 5

– 500 γρ. φύλλα κρούστας
– 250 γρ. βούτυρο για τα φύλλα
– 100 γρ. βούτυρο για τη γέμιση
– 100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ
– 1 λίτρο γάλα
– 1 κρόκος αυγού
– 1/2 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο
– 200 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
– 400 γρ. φέτα, τριμμένη

Διαβάστε όλη τη συνταγή στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή