Για να ετοιμάσουμε τo «steak» κουνουπίδι (κουνουπίδι ψητό στον φούρνο σε φέτες), πρώτα προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C στη λειτουργία του αέρα και στρώνουμε με λαδόκολλα ένα μέτριο ρηχό ταψί.
Αλείφουμε καλά με όλο το ελαιόλαδο τις φέτες κουνουπιδιού και τις αλατοπιπερώνουμε και από τις δύο πλευρές.
Τις απλώνουμε στο ταψί και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
Τις γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 8-10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο