Steaks κουνουπιδιού (κουνουπίδι ψητό στον φούρνο σε φέτες)

Steaks κουνουπιδιού (κουνουπίδι ψητό στον φούρνο σε φέτες)

Στον Γαστρονόμο που κυκλοφορεί την Κυριακή 9 Οκτωβρίου με την Καθημερινή, «steak» κουνουπίδι και άλλοι 8 λόγοι που ερωτευτήκαμε το κουνουπίδι

24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να ετοιμάσουμε τo «steak» κουνουπίδι (κουνουπίδι ψητό στον φούρνο σε φέτες), πρώτα προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C στη λειτουργία του αέρα και στρώνουμε με λαδόκολλα ένα μέτριο ρηχό ταψί.

Αλείφουμε καλά με όλο το ελαιόλαδο τις φέτες κουνουπιδιού και τις αλατοπιπερώνουμε και από τις δύο πλευρές.

Τις απλώνουμε στο ταψί και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.

Τις γυρίζουμε και από την άλλη πλευρά και συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 8-10 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή