Τέσσερα αθηναϊκά μπαρ στα καλύτερα του κόσμου για το 2022

Τέσσερα αθηναϊκά μπαρ στα καλύτερα του κόσμου για το 2022

Εκτός από τα πολυβραβευμένα The Clumsies και Baba au Rum, που βρέθηκαν πλάι πλάι κατακτώντας την 19η και την 20η θέση αντίστοιχα, στην 31η θέση φιγουράρει πλέον και το Line των Πετραλώνων, ενώ στην 52η βρίσκεται το Barro Negro

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Αθήνα έχει πλέον τέσσερα, έναντι των δύο που είχε τα προηγούμενα χρόνια, μπαρ για τα οποία μπορεί να περηφανεύεται ότι βρίσκονται στα καλύτερα του κόσμου. Μετά τα Τhe Clumsies και Baba au Rum που κατάφεραν να διακριθούν από τις προηγούμενες διοργανώσεις, άλλη μια είσοδος αθηναϊκού μπαρ, του Line, ξεχώρισε στον θεσμό των The World’s 50 Best Bars 2022, κατακτώντας την 32η θέση. Παράλληλα, στην 52η θέση και στη λίστα με τα 51-100 μπήκε και το Barro Negro του Συντάγματος.

Στη διεθνή σκηνή, ο θεσμός World’s 50 Best Bars ανέδειξε το μπαρ Paradiso στην Ισπανία ως το καλύτερο του κόσμου, ενώ στην τρίτη θέση ανέβηκε το επίσης βαρκελωνέζικο Sips. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ξανά το λονδρέζικο Tayēr + Elementary.

Διαβάστε περισσότερα στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή