Στην πόλη που κάθε τετράγωγο έχει και διαφορετικό σουβλατζίδικο, τα να βρεις πραγματικά καλά σουβλάκια δεν είναι η πιο εύκολη υπόθεση. Μεγάλη η ζήτηση, μεγάλη η προσφορά και κάπου στη μέση αρκετά μέτριες εμπειρίες. Ευτυχώς όμως οι μερακλήδες του είδους δεν έχουν εκλείψει και το εμβληματικό ελληνικό street food εκπροσωπείται επάξια σχεδόν σε κάθε γειτονιά της Αθήνας, αρκεί να ξέρεις πού να το ψάξεις.
Με τέχνη και καλά υλικά τυλίγονται κάθε μέρα σουβλάκια που αξίζουν αστέρια και αστέρια. Κάθε «σχολή» διαφορετική: αλλού θα πάμε για το ζουμερό κεμπάπ, αλλού για καλαμάκια και αλλού για περιποιημένο γύρο. Όσο για τα ντιμπέιτ, είναι δεδομένα: με σάλτσα ή με καυτερό πιπέρι; Γιαούρτι ή τζατζίκι; Πατάτες ή ούτε λόγος; Η ομάδα του Γαστρονόμου έψαξε, δοκίμασε και παρουσιάζει τα 30+1 σουβλάκια που αξίζουν μια θέση στη φετινή λίστα με τα καλύτερα.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο