30′ προετοιμασία – 1 ώρα και 45′ μαγείρεμα – Σύνολο: 2 ώρες και 15′
Υλικά
Μερίδες: 4
1 κιλό αρνάκι γάλακτος, μπούτι ή σπάλα, με το κόκαλο, κομμένο σε μερίδες
4 ξερά κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
2 ντομάτες φρέσκες, πολύ ψιλοκομμένες
1 κουτ. σούπας πελτές ντομάτας, διαλυμένος σε 1 ποτήρι ζεστό νερό
2 κυδώνια
200 γρ. δαμάσκηνα ξερά, απύρηνα, ολόκληρα
200 γρ. βερίκοκα ξερά, απύρηνα, ολόκληρα
2 κουτ. σούπας βούτυρο αγελάδας
2 κουτ. σούπας μέλι
2 κουτ. σούπας πετιμέζι
40 ml μπράντι
1/2 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη
ο χυμός από 1 λεμόνι
60 ml ελαιόλαδο
αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο