- 35′ προετοιμασία
- 2 ώρες ψήσιμο
- Σύνολο: 2 ώρες και 35′
Υλικά
Μερίδες: 8
- 2 μπούτια από κατσικάκι (ζητάμε από τον κρεοπώλη μας να τα ξεκοκαλίσει, να τα ανοίξει και να τα λεπτύνει για ρολό)
- 2 κουτ. σούπας μέλι θυμαρίσιο
- 3 κουτ. σούπας μουστάρδα
- τα φύλλα από 3 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα
- 4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
- χυμός από 2 πορτοκάλια
- 200 ml λευκό ξηρό κρασί
- 100 ml νερό
- 100 ml ελαιόλαδο
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο