Κατσικάκι ρολό με σάλτσα πορτοκαλιού

Κατσικάκι ρολό με σάλτσα πορτοκαλιού

Μια υπέροχη γιορτινή συνταγή! Το κύριο πιάτο που θα κλέψει την παράσταση στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι.

24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
  • 35′ προετοιμασία
  • 2 ώρες ψήσιμο
  • Σύνολο: 2 ώρες και 35′

Υλικά

Μερίδες: 8

  •  2 μπούτια από κατσικάκι (ζητάμε από τον κρεοπώλη μας να τα ξεκοκαλίσει, να τα ανοίξει και να τα λεπτύνει για ρολό)
  •  2 κουτ. σούπας μέλι θυμαρίσιο
  •  3 κουτ. σούπας μουστάρδα
  •  τα φύλλα από 3 κλωνάρια φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένα
  •  4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  •  χυμός από 2 πορτοκάλια
  •  200 ml λευκό ξηρό κρασί
  •  100 ml νερό
  •  100 ml ελαιόλαδο
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή