- 25′ προετοιμασία
- 50′ ψήσιμο
- 45′ αναμονή
Σύνολο: 2 ώρες
Υλικά
Μερίδες: 12-14
- 1 φλιτζ. (220 γρ.) βούτυρο + λίγο για τη φόρμα
- 2 φλιτζ. ζάχαρη
- 4 αυγά μεσαίου μεγέθους, σε θερμοκρασία δωματίου
- ξύσμα και χυμός από 1 πορτοκάλι ακέρωτο
- 2 κάψουλες βανίλιας
- 3/4 φλιτζ. κακάο
- 2 φλιτζ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, κοσκινισμένο + λίγο για τη φόρμα
- 1/2 φλιτζ. γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου
Γλάσο
- 200 γρ. κουβερτούρα
- 2 κουτ. σούπας βούτυρο
- 2/3 φλιτζ. ζάχαρη άχνη
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο