Πώς το φτιάχνουν το μπουρέκι; Με μεγάλο και στριφτό χειροποίητο φύλλο

Πώς το φτιάχνουν το μπουρέκι; Με μεγάλο και στριφτό χειροποίητο φύλλο

Το κλασικό ανατολίτικο μπουρέκι, με το τραβηχτό φύλλο πίτας, με το πιο δυνατό κρατς που έχουμε ακούσει ποτέ. Ο τεχνίτης του φύλλου Κωστής Κωστάκης μάς μαθαίνει όλα τα μυστικά.

19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπουρέκι με κιμά, μπουρέκι με τυρί ή γλυκό μπουρέκι με κόκκινη κολοκύθα; Ο Κωστής Κωστάκης, από το Α λα γκρεκ στο Χαλάνδρι, κατέχει καλά την τέχνη του μπουρεκιού και τη μαθαίνει και σε εμάς μαζί με όλα τα μυστικά του.

Πώς το φτιάχνουν το μπουρέκι; Με μεγάλο και στριφτό χειροποίητο φύλλο-1
Το νερό το ρίχνουμε πάντα σταδιακά και ζυμώνουμε έντονα και επίμονα.

Πώς το φτιάχνουν το μπουρέκι; Με μεγάλο και στριφτό χειροποίητο φύλλο-2
Αν η ζύμη κολλάει στα χέρια, δεν είναι ακόμη έτοιμη

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή