Η ρώσικη της Νένας Ισμυρνόγλου

Η ρώσικη της Νένας Ισμυρνόγλου

Εμείς αυτή τη σαλάτα, που έχει αρκετές παραλλαγές, τη λέμε ρώσικη, στη Ρωσία όμως -και όχι μόνο- λέγεται Olivier, από τον Βέλγο σεφ Λουσιέν Ολιβιέ, που την πρωτοέφτιαξε στη Μόσχα το 1860

12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 6

  •  3 μέτριες πατάτες, καθαρισμένες
  •  4 μέτρια καρότα, καθαρισμένα
  •  200 γρ. παντζάρια (βολβοί)
  •  200 γρ. αρακάς κατεψυγμένος
  •  1/2 φλιτζ. τσαγιού αγγουράκια τουρσί, στραγγισμένα και κομμένα σε κυβάκια
  •  1/3 φλιτζ. τσαγιού κάππαρη, ξαλμυρισμένη και στραγγισμένη

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή