ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Η ρώσικη της Νένας Ισμυρνόγλου

Εμείς αυτή τη σαλάτα, που έχει αρκετές παραλλαγές, τη λέμε ρώσικη, στη Ρωσία όμως -και όχι μόνο- λέγεται Olivier, από τον Βέλγο σεφ Λουσιέν Ολιβιέ, που την πρωτοέφτιαξε στη Μόσχα το 1860

Η ρώσικη της Νένας Ισμυρνόγλου

Υλικά

Μερίδες: 6

  •  3 μέτριες πατάτες, καθαρισμένες
  •  4 μέτρια καρότα, καθαρισμένα
  •  200 γρ. παντζάρια (βολβοί)
  •  200 γρ. αρακάς κατεψυγμένος
  •  1/2 φλιτζ. τσαγιού αγγουράκια τουρσί, στραγγισμένα και κομμένα σε κυβάκια
  •  1/3 φλιτζ. τσαγιού κάππαρη, ξαλμυρισμένη και στραγγισμένη

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.