Η ρώσικη της Νένας Ισμυρνόγλου
Εμείς αυτή τη σαλάτα, που έχει αρκετές παραλλαγές, τη λέμε ρώσικη, στη Ρωσία όμως -και όχι μόνο- λέγεται Olivier, από τον Βέλγο σεφ Λουσιέν Ολιβιέ, που την πρωτοέφτιαξε στη Μόσχα το 1860

Φωτογραφία: Θεοδόσης Γεωργιάδης
Υλικά
Μερίδες: 6
- 3 μέτριες πατάτες, καθαρισμένες
- 4 μέτρια καρότα, καθαρισμένα
- 200 γρ. παντζάρια (βολβοί)
- 200 γρ. αρακάς κατεψυγμένος
- 1/2 φλιτζ. τσαγιού αγγουράκια τουρσί, στραγγισμένα και κομμένα σε κυβάκια
- 1/3 φλιτζ. τσαγιού κάππαρη, ξαλμυρισμένη και στραγγισμένη
[nx_login_form]x