Χαλβάς δίχρωμος με σοκολάτα και εσπεριδοειδή

Χαλβάς δίχρωμος με σοκολάτα και εσπεριδοειδή

Ένας μοναδικός σιμιγδαλένιος χαλβάς με τρία διαφορετικά εσπεριδοειδή. Κρατάμε ένα μέρος του χαλβά στην άκρη και τον κάνουμε σοκολατένιο. Γεύση ακαταμάχητη.

20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για όλους εμάς που μας αρέσει να πειραματιζόμαστε, ο δίχρωμος χαλβάς είναι ιδανικός.

Υλικά

Μερίδες: για 1 φόρμα του κέικ

  •  1 πορτοκάλι
  •  1 σαγκουίνι
  •  2 μανταρίνια
  •  100 ml ελαιόλαδο
  •  2 φλιτζ. τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό ή χοντρό
  •  3 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη
  •  4 φλιτζ. τσαγιού νερό
  •  100 γρ. κουβερτούρα με 65% κακάο, σπασμένη σε μικρά κομμάτια
  •  100 γρ. αμύγδαλα λευκά, ελαφρά καβουρδισμένα, ψιλοσπασμένα, για το σερβίρισμα

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT