Η λακέρδα του Πεζούλα: Η συνταγή της γνωστής ψαροταβέρνας

Η λακέρδα του Πεζούλα: Η συνταγή της γνωστής ψαροταβέρνας

Φτιάχνουμε τη δική μας λακέρδα από παλαμίδα, την οποία ψήνουμε στο αλάτι για πέντε μέρες πριν την καταναλώσουμε.

9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: για 6-8 μερίδες (ως μεζές)

  •  1 παλαμίδα βάρους περίπου 2 κιλών
  •  μπόλικο αλάτι χοντρό
  •  ηλιέλαιο για τη συντήρηση

Για το σερβίρισμα

  •  ελαιόλαδο
  •  χυμός λεμονιού

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή