Υλικά
Μερίδες: 6
- 1 μεγάλο λάχανο
- 800 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς από ελιά
- 250 γρ. ρύζι γλασέ
- 7 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα, ξεχωριστά το λευκό από το πράσινο μέρος
- 1/2 μάτσο άνηθος, ψιλοκομμένα χωριστά τα φύλλα από τα κοτσάνια
- 1/2 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος, χωριστά τα φύλλα από τα κοτσάνια
- 20 γρ. φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο
- 150 ml ελαιόλαδο
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.