Λαχανοντολμάδες με κιμά, μυρωδικά και τζίντζερ, αυγοκομμένοι

Λαχανοντολμάδες με κιμά, μυρωδικά και τζίντζερ, αυγοκομμένοι

Λίγο φρέσκο τζίντζερ κάνει τη διαφορά σ’ αυτούς τους πολύ νόστιμους λαχανοντολμάδες με κιμά – δένει πολύ ωραία με το κρεμμυδάκι, τον μαϊντανό και τον άνηθο

18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 6

  •  1 μεγάλο λάχανο
  •  800 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς από ελιά
  •  250 γρ. ρύζι γλασέ
  •  7 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα, ξεχωριστά το λευκό από το πράσινο μέρος
  •  1/2 μάτσο άνηθος, ψιλοκομμένα χωριστά τα φύλλα από τα κοτσάνια
  •  1/2 μάτσο μαϊντανός, ψιλοκομμένος, χωριστά τα φύλλα από τα κοτσάνια
  •  20 γρ. φρέσκο τζίντζερ, τριμμένο
  •  150 ml ελαιόλαδο

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή