Αφράτες κροκέτες μπακαλιάρου με άνηθο και πατάτα

Αφράτες κροκέτες μπακαλιάρου με άνηθο και πατάτα

Αυτές τις αφράτες κροκέτες μπακαλιάρου θα τις λατρέψουν μικροί και μεγάλοι. Είναι νόστιμες και γίνονται σε λιγότερο από μία ώρα

20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 6

  •  500 γρ. φιλέτο παστού μπακαλιάρου, καλά ξαλμυρισμένο*
  •  4 μέτριες πατάτες (καθαρό βάρος 300 γρ.), καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους 3 εκ.
  •  το λευκό και τρυφερό πράσινο μέρος από 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  •  1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη 90 γρ.
  •  90 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  •  τα φύλλα από 8 κλωνάρια άνηθο + τα φύλλα από 4 κλωνάρια μαϊντανό, ψιλοκομμένα

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή