Πέρα απ’ το τσουρέκι: 10 εντυπωσιακά γλυκά για το Πάσχα και πού θα τα βρεις

Πέρα απ’ το τσουρέκι: 10 εντυπωσιακά γλυκά για το Πάσχα και πού θα τα βρεις

Κολόμπα, babka, ανοιξιάτικες τάρτες ή μήπως πανετόνε με γεύση τσουρέκι; Τα ζαχαροπλαστεία και οι φούρνοι της Αθήνας κλείνουν γλυκά το πασχαλινό τραπέζι

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το τσουρέκι είναι χωρίς δεύτερη σκέψη το πιο δημοφιλές γλυκό του Πάσχα. Αυτές τις μέρες κάνουμε ουρές σε αγαπημένους φούρνους και ζαχαροπλαστεία γι΄ αυτές τις μυρωδάτες, μαστιχωτές πλεξούδες. Αλλά δεν είναι μόνο εκείνες. Όσοι ψάχνουν φέτος κάτι πιο πρωτότυπο για να δωρίσουν ή να εμφανίσουν στο τέλος του γιορτινού τραπεζιού δεν θα μείνουν παραπονεμένοι. Οι ζαχαροπλάστες της πόλης έχουν φροντίσει για όλα ετοιμάζοντας από κρητικά μέχρι ιταλικά παραδοσιακά γλυκά της Λαμπρής, ανοιξιάτικες τάρτες με δροσερά φρούτα και πανετόνε με γεύση…τσουρέκι! Γλυκά με φράουλες (ατόφιες ή αρωματισμένες με βότανα της εποχής), αφράτα ψωμιά, δροσερές κρέμες και ξινά σορμπέ, τσιζκέικ και τυρογλυκά είναι μερικά μόνο από τα αγαπημένα μας.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή