Μακαρόν από παξιμάδια χαρουπιού, ανθότυρο και μαστίχα

Μακαρόν από παξιμάδια χαρουπιού, ανθότυρο και μαστίχα

Αυτά τα μακαρόν κι αν είναι τα πιο πρωτότυπα που έχουμε δει! Φτιάχνονται από παξιμάδια χαρουπιού και γεμίζονται με αφράτη κρέμα από ανθότυρο και μαστίχα.

17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Τεμάχια: 20-25

Για την κρέμα

  •  150 γρ. ανθότυρο
  •  50 ml γάλα φρέσκο
  •  2 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
  •  1 σταγόνα μαστιχέλαιο

Για τα μακαρόν

  •  100 γρ. παξιμάδια χαρουπιού, σε κομμάτια
  •  120 γρ. ζάχαρη άχνη
  •  80 γρ. ασπράδια αυγών
  •  20 γρ. ασπράδι, σε σκόνη (σε μαγαζιά με βιολογικά τρόφιμα)
  •  1 κουτ. σούπας ζάχαρη, κρυσταλλική

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT