Κουρκουμπίνια φούρνου

Αυτά τα κουρκουμπίνια τρώγονται τρία τρία (και παραπάνω) και είναι πεντανόστιμα! Εδώ ο Δημήτρης Μακρυνιώτης βάζει όλη την τέχνη του και το αποτέλεσμα είναι θεσπέσιο.

13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Κομμάτια: 90-100

Για το σιρόπι

  •  550 γρ. ζάχαρη
  •  260 ml νερό
  •  1 ξύλο κανέλας, σπασμένο στη μέση
  •  φλούδες από 1 πορτοκάλι και 1 λεμόνι

Για τα κουρκουμπίνια

  •  1 πακέτο φύλλα κρούστας
  •  250 γρ. βούτυρο αγελάδας
  •  100 γρ. ζάχαρη άχνη

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT