Τσίζκεϊκ με κανταΐφι

Ένα πολύ νόστιμο τσίζκεϊκ με ανθότυρο και βάση από κανταΐφι αντί για μπισκότο. Όνειρο!

15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: για τσέρκι 24 εκ.

Για τη βάση

  •  400 γρ. φύλλο καταΐφι
  •  150 γρ. βούτυρο αγελάδος
  •  300 γρ. ζάχαρη
  •  200 ml νερό

Για την κρέμα τυριού

  •  600 γρ. ανθότυρο
  •  50 γρ. ζάχαρη άχνη
  •  200 γρ. κρέμα γάλακτος

Για το γαρνίρισμα

  •  300-450 γρ. γλυκό του κουταλιού βύσσινο

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή