Τα αλλαντικά που οφείλουν τη δημιουργία τους στην ανάγκη συντήρησης του κρέατος σε αλλοτινούς καιρούς, όταν δεν υπήρχαν ψυγεία ή άλλοι τρόποι διατήρησης, είναι σήμερα ντελικατέτσες περιωπής για μερακλίδες ουρανίσκους. Επιλέξαμε δέκα από τα καλύτερα που κυκλοφορούν στην αγορά, φτιαγμένα από καλής ποιότητας κρέας, με ελάχιστα έως καθόλου συντηρητικά, και τόσο νόστιμα που συνοδεύουν τα καλά μας κρασιά και ψαγμένα αποστάγματα.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr