Πρώτα αρχαία, μετά φαγητό: 9 ταβέρνες κοντά σε αρχαιολογικούς χώρους

Πρώτα αρχαία, μετά φαγητό: 9 ταβέρνες κοντά σε αρχαιολογικούς χώρους

Το τριήμερο είναι αφορμή για εκδρομή κι εμείς λέμε να συνδυάσουμε βόλτα στη φύση και φαγητό. Πάμε λοιπόν σε ταβέρνες με πεντανόστιμο φαγητό, αλλά και σε συγκλονιστικούς αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια εκδρομή στη Ραμνούντα συνδυάζει την επίσκεψη σε έναν εξαιρετικά ενδιαφέροντα αρχαιολογικό χώρο με βόλτα ανάμεσα σε πράσινους αγρούς, αμπελώνες και ελαιόδεντρα. Η επίσκεψη στον ναό του Ποσειδώνα έχει περίπατο στη θάλασσα και φοβερή θέα στο Αιγαίο ειδικά την ώρα του ηλιοβασιλέματος. Ο Ναός της Αφαίας στην Αίγινα, ένας από τους πιο εντυπωσιακούς και καλοδιατηρημένους αρχαίους χώρους σε νησί, θα μας βάλει σε διάθεση διακοπών και σε ρυθμούς νησιωτικής ζωής. Είναι μια ωραία αφορμή για κοντινή εκδρομή η επίσκεψη σε έναν από τους αρχαιολογικούς χώρους της Αττικής. Οι περισσότεροι βρίσκονται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης και μπορούν να συνδυαστούν με βόλτα στη φύση και φαγητό σε ταβέρνες με εξαιρετικό φαγητό.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT