Τα πρώτα παγωτά της σεζόν είναι εδώ: Τι δοκιμάσαμε σε 6 αθηναϊκά παγωτατζίδικα

Τα πρώτα παγωτά της σεζόν είναι εδώ: Τι δοκιμάσαμε σε 6 αθηναϊκά παγωτατζίδικα

Αν ο Μάιος ήταν παγωτό ή σορμπέ τι γεύση θα είχε; Σταθήκαμε σε 6 αθηναϊκά παγωτατζίδικα και πήραμε πολλές διαφορετικές απαντήσεις σε κυπελάκι και χωνάκι.

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παγωτά πλέον τρώμε όλο τον χρόνο, αλλά ο Μάιος είναι ο πλέον κατάλληλος μήνας για να μηδενίσεις το κοντέρ και να ξαναρχίσεις το μέτρημα. Μυρίζει καλοκαίρι. Με μια βόλτα σε μερικά από τα αγαπημένα μας αθηναϊκά παγωτατζίδικα, βρήκαμε γεύσεις ανάλαφρες, δροσιστικές και μυρωδάτες και εκφραστικά σορμπέ-φόρος τιμής στα φρούτα που κυκλοφορούν στους πάγκους των μανάβικων και των λαϊκών αγορών αυτόν τον καιρό: όψιμα του χειμώνα, ανοιξιάτικα και τα πρώτα καλοκαιρινά. Κάναμε μια πρώτη γύρα, δοκιμάσαμε αρκετά και λέμε να περάσουμε κι από το Pop Up Ice Cream Market που θα στηθεί στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης (Φωκίωνος Νέγρη 42) στις 28 Μαΐου στο πλαίσιο του Athens City Festival με 8 συμμετέχοντες, ανάμεσα στους οποίους και κάποιοι για τους οποίους θα διαβάσετε παρακάτω.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή