Παστουρμαλί ατομικά

Άρωμα Καισαρείας σε ένα μεζεδοπιτάκι. Τα παστουρμαλί είναι για μερακλήδες.

27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 6

  •  1 πακέτο φύλλα κρούστας

Για τη γέμιση

  •  14 φέτες παστουρμά
  •  300 γρ. κασέρι (προτιμότερο Σοχού ή Βόλου – σε μεγάλα σούπερ μάρκετ), τριμμένο
  •  2 αυγά, χτυπημένα
  •  2 κουτ. σούπας φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
  •  3 ντοματάκια κονσέρβας, ψιλοκομμένα
  •  2 πιπεριές Φλωρίνης από βάζο, στραγγισμένες και κομμένες σε ψιλά καρέ
  •  φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  •  ελαιόλαδο για το άλειμμα των φύλλων
  •  μαυροκούκι για το πασπάλισμα (σε μπαχαράδικα και σε μεγάλα σούπερ μάρκετ, στα ράφια με τα μπαχαρικά ή με τις αρωματικές ύλες ζαχαροπλαστικής, δίπλα στη μαστίχα, το κακουλέ κ.λπ.) ή λευκό σουσάμι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή