Daiquiri φράουλα με τζίντζερ

Το daiquiri φράουλα που μας προτείνει η Νόρα Κουφού γίνεται ακόμα καλύτερο με τζίντερ και λίγο μαύρο πιπέρι.

24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για να φτιάξουμε το κοκτέιλ daiquiri φράουλα, ξεκινάμε ετοιμάζοντας το shrub. Τοποθετούμε σε ένα βάζο τις καθαρισμένες φράουλες, το τζίντζερ, τη ζάχαρη και τη βανίλια, κλείνουμε το βάζο με μια μεμβράνη και το αφήνουμε για 24 ώρες στο ψυγείο. Στην συνέχεια το ανακατεύουμε και προσθέτουμε το ξύδι και το αφήνουμε για άλλες 24 ώρες στο ψυγείο.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή