Λιγκουίνι με σάλτσα ντομάτας, γιαούρτι και κάππαρη

Λιγκουίνι με σάλτσα ντομάτας, γιαούρτι και κάππαρη

Μια ελαφριά μακαρονάδα από αυτές που θες να τρως κάθε μέρα, γεμάτη αρώματα και γεύση. Το γιαούρτι στη συνταγή δένει ωραία τα υλικά μεταξύ τους

14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: 4

  •  500 γρ. λιγκουίνι (ή σπαγκέτι)
  •  2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  •  4 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες
  •  1 κουτ. γλυκού πάπρικα (καυτερή ή γλυκιά)
  •  700 γρ. ντοματίνια
  •  4 κουτ. σούπας κάππαρη
  •  300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  •  2 κουτ. σούπας φύλλα φρέσκου βασιλικού, χοντροκομμένα

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή