Πίτσα με σαλάμι Λευκάδας, αγκιναράκια από βάζο και ρόκα

Πίτσα με σαλάμι Λευκάδας, αγκιναράκια από βάζο και ρόκα

Σαλάμι Λευκάδας, αγκιναράκια από βάζο και ρόκα, γεύσεις που δεν έχουμε συνηθίσει σε πίτσα αλλά θα μας ξαφνιάσουν ευχάριστα.

22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την πίτσα με σαλάμι Λευκάδας, αγκιναράκια από βάζο και ρόκα, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C.

Ξεπλένουμε, στραγγίζουμε και κόβουμε στη μέση 10 αγκιναράκια λαδιού. Τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ με 1 κ.γ. μπούκοβο και 1 κ.σ. ελαιόλαδο.

Στρώνουμε σε ένα ταψί 4 αραβικές ή κυπριακές πίτες.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή