Αρμένικα μαντί, ανοιχτά, με κιμά

Αρμένικα μαντί, ανοιχτά, με κιμά

Τα αρμένικα μαντί, είναι ανοιχτά σαν βαρκούλες, με γέμιση κιμά. Απαιτούν υπομονή και χρόνο αποτελούν όμως ωραιότατη ιδέα για μπουφέ ή γιορτινό τραπέζι.

16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Κομμάτια: για 100 κομμάτια, 6-8 μερίδες

Για τη ζύμη

  •  500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  •  1 κουτ. γλυκού αλάτι περίπου
  •  250 ml χλιαρό νερό

Για τη γέμιση

  •  250 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, από ελιά
  •  250 γρ. κιμάς χοιρινός, από σπάλα
  •  1 μικρό ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  •  αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή