Ελληνικές, αραβικές ή κυπριακές; 23 γρήγορες συνταγές με πίτες!

Ελληνικές, αραβικές ή κυπριακές; 23 γρήγορες συνταγές με πίτες!

Όποια πίτα κι αν προτιμάτε υπάρχουν ένα σωρό υλικά που μπαίνουν μέσα ή από πάνω και δημιουργούν ένα απίθανο γευστικό αποτέλεσμα. Προμηθευτείτε ελληνικές, αραβικές ή κυπριακές πίτες και απολαύστε υπεύθυνα

26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελληνικές: Καλύτερα αλάδωτες

Αν και πολύ νόστιμες όταν ψηθούν, οι αφράτες ελληνικές πίτες που βρίσκουμε στην αγορά φτιάχνονται συνήθως με διογκωτικά και βελτιωτικά γεύσης. Αν παρόλ’ αυτά είμαστε οπαδοί του κλασικού τυλιχτού σουβλακιού, πρέπει να έχουμε κατά νου πως είναι προτιμότερο να μην τις λαδώνουμε, παρά ελαφρώς πριν από το ψήσιμο, για να μη γίνουν βαριές. Ετσι κι αλλιώς θα απορροφήσουν τη νοστιμιά από το περιεχόμενό τους. Τις ψήνουμε είτε εκεί όπου ψήνουμε τα σουβλάκια (σχάρα ή γκριλ) είτε σε ένα καλά ζεσταμένο αντικολλητικό τηγάνι.

Διαβάστε περισσότερα στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή