Kρέπες σπανακιού με πιπεριές, ντοματίνια και σως γιαουρτιού ή ταχινιού

Kρέπες σπανακιού με πιπεριές, ντοματίνια και σως γιαουρτιού ή ταχινιού

Μια κρέπα είναι πάντα καλοδεχούμενη σαν σνακ αλλά και σαν πρωινό ή ελαφρύ βραδινό. Εδώ φτιάχνουμε τη ζύμη της κρέπας με σπανάκι, ενώ στη γέμιση βάζουμε λαχανικά, τυρί και ό,τι μας αρέσει

14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υλικά

Μερίδες: για 8 κρέπες

Κρέπες

  •  1 κούπα (200 ml) φρέσκο γάλα
  •  4 χούφτες φύλλα σπανακιού, πλυμένα και λεπτοκομμένα
  •  1 κουτ. γλυκού μηλόξιδο
  •  1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  •  2 αυγά
  •  1½ κούπα (200 γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  •  1 κουτ. γλυκού αλάτι
  •  φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT