Για να φτιάξουμε σπαγγέτι με αλλαντικό nduja di Spilinga – spaghetti all’ nduja, βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατι- σμένο νερό που κοχλάζει, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Παράλληλα, σε άλλη, μικρότερη κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά, μέχρι να ροδίσει αλλά να μην ξεραθεί. Προσθέτουμε τη nduja, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε για να διαλυθεί. Ρίχνουμε τον χυμό ντομάτας και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά, μέχρι η σάλτσα να δέσει ελαφρά. Στραγγίζουμε τα σπαγγέτι, τα ρίχνουμε στη σάλτσα και ανακατεύουμε απαλά.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr