Προθερμαίνουμε το φούρνο στον αέρα και στο γκριλ.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη σάλτσα λιαστής ντομάτας, το βασιλικό και το πιπέρι.
Απλώνουμε το μείγμα πάνω στα φιλέτα πέρκας.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο
Μια πεντανόστιμη και ελαφριά συνταγή. Το φιλέτο πέρκας είναι έτοιμο σε λίγα λεπτά.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στον αέρα και στο γκριλ.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη σάλτσα λιαστής ντομάτας, το βασιλικό και το πιπέρι.
Απλώνουμε το μείγμα πάνω στα φιλέτα πέρκας.
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο