Καλοκαιρινές σαλάτες: 37 συνταγές που θα θέλετε να φτιάχνετε όλο τον Ιούλιο

Καλοκαιρινές σαλάτες: 37 συνταγές που θα θέλετε να φτιάχνετε όλο τον Ιούλιο

Απολαύστε τη φρεσκάδα, τα χρώματα και τις γεύσεις του καλοκαιριού σε μια ποικιλία από δροσερές σαλάτες

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όσο καλοκαιριάζει, τόσο αυξάνονται τα ολόφρεσκα λαχανικά που θα κάνουν τις σαλάτες μας ακόμα πιο πλούσιες και γευστικές. Ντομάτες, φασολάκια, κολοκυθάκια, μελιτζάνες, πιπεριές πρωταγωνιστούν σε πολύχρωμα σαλατογεύματα.

Για την πιο διάσημη καλοκαιρινή σαλάτα, τη χωριάτικη, επιλέγουμε ζουμερές, ώριμες ντομάτες, τρυφερά, μικρά αγγουράκια με τη φλούδα τους, ξερό κρεμμύδι, φίνες πιπεριές κέρατο, ελιές μαύρες ή θρούμπες και φυσικά εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Μπορούμε να φτιάξουμε πράσινες σαλάτες με διάφορα φρέσκα λαχανικά που έχει πολλά στην αγορά, καλοκαιρινά χόρτα, όσπρια ακόμη και φρούτα.

Το καλοκαίρι προσφέρει πληθώρα επιλογών για τις σαλάτες. Μπορούμε να φτιάξουμε από παραδοσιακές συνταγές ή να πειραματιστούμε με συνδυασμούς γεύσεων. Παρακάτω θα βρείτε μερικές από τις πιο λαχταριστές καλοκαιρινές σαλάτες που θα σας δροσίσουν και θα σας εκπλήξουν με τη γεύση τους.

Δείτε 37 συνταγές για καλοκαιρινές σαλάτες στο gastronomos.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή