Με αυτές τις 12 συνταγές θα γίνετε πρωταθλητές στα σκραμπλ

Με αυτές τις 12 συνταγές θα γίνετε πρωταθλητές στα σκραμπλ

Τα αυγά σκραμπλ είναι ο πιο νόστιμος τρόπος για ένα γρήγορο πρωινό. Ούτε να προσέξουμε μη σπάσει ο κρόκος ούτε να δυσκολευτούμε στο γύρισμα. Αυτές οι 12 συνταγές θα σας ενθουσιάσουν.

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε κάθε χώρα ακολουθείται διαφορετική τεχνική για τα αυγά σκραμπλ. Οι Βρετανοί ρίχνουν το μείγμα στο τηγάνι και ανακατεύουν συνεχώς με σπάτουλα. Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για ζουμερά, ψιχουλιαστά σκραμπλ, ιδίως αν έχουμε προσθέσει στο μείγμα και άλλα υλικά (τυρί, μπέικον, κ.λπ.). Οι Αμερικανοί διπλώνουν ένα μέρος των αυγών πάνω στο άλλο και διαχωρίζουν το μείγμα με τη σπάτουλα. Έτσι έχουμε μεγαλύτερα, πιο σφιχτά κομμάτια αυγού από ό,τι με το βρετανικό στιλ. Οι Γάλλοι πάλι, κάνοντας τη ζωή πιο δύσκολη, τα μαγειρεύουν σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας συνεχώς με σύρμα. Αυτός ο τρόπος απαιτεί πολύ περισσότερη ώρα, αλλά δίνει ένα πολύ κρεμώδες μείγμα, χωρίς σχεδόν καθόλου κομματάκια.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή