Cannelait: Στην Πάρο για λεμονόταρτες με πιπέρι και κρουασάν με ΠΟΠ βούτυρο

Cannelait: Στην Πάρο για λεμονόταρτες με πιπέρι και κρουασάν με ΠΟΠ βούτυρο

Ένα ζαχαροπλαστείο στη Νάουσα της Πάρου μεταφράζει τα γαλλικά γλυκά στα ελληνικά χρησιμοποιώντας υλικά όπως φραγκόσυκα, μαστίχα και κορινθιακές σταφίδες.

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν ακόμα προλάβει να στεγνώσει το μαγιό, έχω ρίξει επάνω μου κάτι πρόχειρο, βρίσκομαι στο αυτοκίνητο με το αιρκοντίσιον στο φουλ και το Cannelait στο gps. Η Λούλου, ο Κωνσταντίνος και η Renie δεν μας αφήνουν να αγιάσουμε ούτε στις διακοπές, με τα νόστιμα γλυκά που φτιάχνουν στη Νάουσα της Πάρου. Το ζαχαροπλαστείο τους λειτουργεί εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, στον δρόμο που παίρνεις για να βγεις από το κέντρο της Νάουσας, σε ένα ισόγειο κτίριο στη μέση του δρόμου. Εδώ, επί τη ευκαιρία, θα ήθελα να σχολιάσω ότι η καλή και ποιοτική δουλειά ανταμείβεται και αναγνωρίζεται χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα κάποιο κεντρικό πόστο, λούσα και περικοκλάδες – μια χαρά αν συνυπάρχουν όλα αυτά, αλλά η σίγουρη επιτυχία βρίσκεται στο καλό και νόστιμο προϊόν και όχι στο περιτύλιγμα, κι αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα στις περισσότερες περιπτώσεις. Στο Cannelait λοιπόν οι τρεις νεαροί συνέταιροι εργάζονται με μεράκι, όρεξη και προσήλωση. Είναι δουλευταράδες, χωμένοι μέσα στο εργαστήρι τους που είναι μεγαλύτερο από το ίδιο το μαγαζί, και ό,τι σερβίρουν το έχουν πρώτα παιδέψει πολύ.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT