Τάρτα με βερίκοκα και κρέμα μασκαρπόνε

Τάρτα με βερίκοκα και κρέμα μασκαρπόνε

Η πιο καλοκαιρινή τάρτα με βερίκοκα και την πιο νόστιμη και βελούδινη κρέμα από μασκαρπόνε.

21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την τάρτα με βερίκοκα και κρέμα μασκαρπόνε, χτυπάμε το βούτυρο στο μίξερ με το σύρμα μέχρι να ασπρίσει και να αφρατέψει.

Προσθέτoυμε την άχνη και συνεχίζουμε το χτύπημα. Ρίχνουμε το αυγό και χτυπάμε μέχρι να ενσωματωθεί.

Ρίχνουμε το αλεύρι, τη σκόνη αμυγδάλου και το αλάτι και ανακατεύουμεμε το χέρι ή με το φτερό του μίξερ για όσο γίνεται λιγότερο, μέχρι απλώς να προκύψει μια ζύμη.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή