Γεμιστά λαδερά με μάραθο και δυόσμο

Φτιάχνουμε γεμιστά-ποίημα με συνταγή από το περίφημο Καφενείο του Μπολάνη στην Κρήτη. Τα πολλά μυρωδικά, όπως ο μάραθος και ο δυόσμος είναι από τα στοιχεία που τα κάνουν ξεχωριστά.

19" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να είναι οι καλές πρώτες ύλες; Ο άφθονος άγριος μάραθος και ο δυόσμος; Πάντως τα γεμιστά που σερβίρουν όλο το καλοκαίρι στο «Καφενείο του Μπολάνη» είναι ένα ποίημα. Βρεθήκαμε στο καφενείο κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ για το τεύχος του Γαστρονόμου «Στα καφενεία της Κρήτης» και καταγράψαμε τη συνταγή, όπως μας την έδωσε η εξαιρετική μαγείρισσα Στέλλα Μπολανάκη.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT