Το ρόστι κατάγεται από την Ελβετία, όπου παραδοσιακά το φτιάχνουν μόνο με πατάτα, βούτυρο και αλατοπίπερο.
Στη δική μας εκδοχή, ο σεφ εμπλούτισε τη συνταγή με μελίχλωρο Λήμνου.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο
Στη δική μας εκδοχή, ο σεφ εμπλούτισε τη συνταγή με μελίχλωρο Λήμνου
Το ρόστι κατάγεται από την Ελβετία, όπου παραδοσιακά το φτιάχνουν μόνο με πατάτα, βούτυρο και αλατοπίπερο.
Στη δική μας εκδοχή, ο σεφ εμπλούτισε τη συνταγή με μελίχλωρο Λήμνου.
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο