Ρόστι, μια μεγάλη τηγανίτα πατάτας

Στη δική μας εκδοχή, ο σεφ εμπλούτισε τη συνταγή με μελίχλωρο Λήμνου

10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ρόστι κατάγεται από την Ελβετία, όπου παραδοσιακά το φτιάχνουν μόνο με πατάτα, βούτυρο και αλατοπίπερο.

Στη δική μας εκδοχή, ο σεφ εμπλούτισε τη συνταγή με μελίχλωρο Λήμνου.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στον Γαστρονόμο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT